Kursverksamhet

Vi har kursverksamhet i form av:

  • Massage för husbehov, 2 dgr
  • Massage för husbehov,skräddarsydda och individuellt anpassade efter era behov och önsemål.
  • Vi har även utbildad personal för att ge kurser i spädbarnsmassage, massage på dagis/skola.

Massage för husbehov

Är en 2 dagars kurs som går ut på att lära sig att massera sina vänner och bekanta. Vi går igenom grunderna i massage och pratar även lite om kroppens uppbyggnad och funktion.

Ni får lära er när det är bra att massera och vilka effekter massagen ger. Vi pratar även om när det inte är bra att ge massage.

När vi är klara med kursen har ni lärt er att ge en avslappnande helkroppsmassage som ni kan delge era nära och kära.  Obs! Inga förkunskaper krävs.

 

Spädbarnsmassage

är en kurs för dig som just fått ett nytt litet liv att vårda. Bästa tid för att gå kursen är om barnet är mellan ca. 2 månader upp till innan barnet kryper (då finns så mycket annat att upptäcka).

Spädbarnsmassagen bygger framförallt på bindningen mellan förälder och barn. Ni kommer att få några underbara stunder, när du och barnet får njuta av en härlig massagestund.

Vi har även en stund för information och diskussion om allt möjligt som gäller era barn. Vi lär även ut kolikmassage under kursens gång.

Massage i förskolan/skolan

är en kurs som vi anordnar på er arbetsplats. Vi kommer under kursens gång att gå igenom massagens grunder, hur man masserar, vilka grepp som används.

Du får lära dig att ge och ta emot en helkroppsmassage, hur ni skall massera i skolan/förskolan. Dessutom får du lära dig hur du kan integrera massagen i undervisningen osv.

Ring för prisuppgift!

 

© Muskelvarkstan. All rättigheter reserverade.