Våra behandlingar & Priser

Behandlingar

Klassisk massage

Den svenska  klassiska massagen  är väldigt bred i sitt utförande och vänder sig till dig som antingen bara vill få en skön  och avslappnande massage där du får hjälp att mjuka upp dina trötta muskler och få igång cirkulationen i hela kroppen. Den  vänder sig även till dej som har muskel/ledproblem, som t.ex. nackspärr, ischias eller smärta i axlar och rygg.

Patienten behandlas med “knådning”, töjning och pressur. Terapeuten ger också råd om träning och anpassade hemprogram.

Taktil behandling

En behandling som vänder sig till dig med mycket smärta eller du som lider av stress, ångest eller t.ex. går igenom en livskris. Behandlingen är djupavslappnande och kräver stort lugn och sinnesnärvaro från terapeuten. Vi jobbar med det parasympatiska  nervsystemet som aktiveras vid massagen och producerar oxytocin (lugn och ro hormonet). Blodtrycket, puls och andningsfrekvensen sjunker. Det blir ett andningshål för nervsystemet som i denna stillhet får vila i beröringens kraft.

Käkledsbehandling

Behandlingen vänder sig till dig som har problem relaterade till käken/käkleden. Stress, oro och hållningsrelaterade problem kan framkalla smärta och dysfunktioner i käken. Även problem som t.ex. tinnitus, oidentifierad tandvärk, öronproblem och yrsel kan vara orsakat av spända käkledsmuskler. Vi jobbar med pressur, massage, töjningar och lokaliserar problemet.

Andningsterapi/Thorakal mobilisering enligt Lotorpsmetoden

Behandlingen vänder sig till dej som lider av andningsrelaterade problem, som tex tungt att andas, svårt att ta djupa andetag, astmaliknande symptom, doftkänslighet, stress som påverkar andningen osv. Men även för dej som  vill förbättra syreupptagningen vid träning.

Vi går igenom din andning och ser över din andningsteknik, mäter rörligheten i bröstkorg och utefter detta så jobbar vi med att öka rörligheten så att andningen blir lättare. Vi lär även ut övningar på tekniker som gör att du lättare kan syresätta din kropp. Detta tar ca 60 min. och du kommer troligtvis att behöva ca .3-5 behandlingar beroende på hur stora dina problem är.


Priser

Oavsett behandling ovan.

BehandlingstidPris (ink. moms)
30 minuter 400 :-
45 minuter 570 :-
60 minuter 730 :-
75 minuter 900 :-
90 minuter1100 :-

För företagskunder, kontakta Muskelvärkstan för information om offert för priser och avtal.

Vi säljer även presentkort, kontakta oss så hjälper vi gärna till!

Vi tar emot Epassi

Epassi logo